25. 1. 2013

Nej za rok 2012

Ahojky, po delsi dobe bych se s Vami chtela podelit o sve favority v dekorativni kosmetice za rok 2012.

Poslednich par let patri k mym favoritum bezpochyby BB creamy. Bohuzel porad se mi nepovedlo najit si makeup takove konzistence aby se jim vyrovnal. Tim ale,ze rada experimentuju a v podstate micham skoro vsechno se vsim (casto abych docilila pozadovaneho efektu nebo barvy) mischam bb creamy s makeupy nebo tonovaky. A vysledek je opravdu super.

A tady je moje hvezdne trio!:)




  Z leva do prava: BRTC Gold Caviar, Skin79 Hot Pink a EL Daywear sheer tint

1. BRTC Gold Caviar bb cream
Toto byla laska na prvni pohled. Opravdu ze vsech BB creamu mi vyhovuje nejvic, vzhledem k tomu ze mam spis susi pokozku tak krasne hydratuje, idealne vyrovnava ton pokozky, nejde do por a pusobi velice sveze. Sice se musi pripudrovat, ale pak drzi bezchybne cely den. Tento BB cream mam na leto ted kdyz jsem bila jako smrt vypada hodne tmave. Jak jsem psala jiz v predchozim prispevku, vzhledem k tomu, ze ma hodne hustou konzistenci a preci jen v lete nepotrebujem takove kryti jako v zime micham ho s ESTEE LAUDER DAYWEAR SHEER TINT SPF 15, a vysledek je naprosto dokonaly.

2. Skin79 Hot Pink Super Plus bb cream
Nejlepsi bb cream na zimu, sice barevne zezacatku pusobi dost zajimave protoze jako spousta bb creamu ma podivnej sedivy podton ale po rozetreni na pokozce a po chvilce pusobi velice prirozene a dokonale se prizpusobuje tonu pleti. Nanasi se skvele, v jemne vrstve. Ale zase kdyz se mi chce aby textura byla o kousek jemnejsi pridavam jiz zmineny ESTEE LAUDER DAYWEAR SHEER TINT. Ale v zime preferuje vetsi kryti takze ted h pouzivam samostatne a naprosta spokojenost.

3. ESTEE LAUDER DAYWEAR SHEER TINT SPF 15
Skvely tonovaci krem, s dokonalou okurkovou vuni. Bohuzel toho opravdu moc nezakryje, proto je idealni na leto a na opalenou plet. Po naneseni se prizpusobi barve pleti a lehce ji natonuje. Pro me opravdu nepostrodatelny.

Dale tu mam trvarenky:



  Z leva do prava: Lust to Love obe casti, Early morning a Sin

1. Too Faced Flushed Blush Lust to Love
Tvarenka, kterou mam uz nekolik let. Je opravdu nadherna. Jedna strana je ruzovobroskvova se zlatavym leskem, druha strana je dokonala staroruzova s tlumenym leskem opravdu uplne super vecicka na kazdy pripad. Super univerzalni!:)

2. MAC Mineralize Blush Early Morning
Je to limitovana tvarenka z kolekce Naturally, s obravdu nenapodobitelnou barvou. Buhuzel na fotce neni videt ve vsi krase. Barva je opravdu skvostna, cihlovoruzova s jemnym leskem. Nejvic se hodi k liceni v hnedych, cervenych, oranzovych tonech. Skvele pigmentovane.

3. NARS Sin
Krasna tvarenka v staroruzove barve s nadechem do fialkove. Super k liceni v tmave vinovych barvickach a uzasna na opalenou plet. Skvele pigmentovana a vydrzi opravdu dlouho. Sice je trosku hure namleta ale me to vubec nevadi.

Bronzer, highlighter, pudrik:



                               Z leva do prava: Lemon aid, Pressed Amber, Lightscapade, perles ďAzur

1. MAC Mineralize Scinfinish Lightscapade
Toto je rozjasnovac, ktery jsem hledala na ebay a ruznych eshopech asi pet let, az konecne minuly rok prisel nejdrive jako limitka a pak i do stale kolekce. Pro me je naprosto nepostradatelny. Z me sbirky asi   50 rozjasnovacu, pro me osobne je asi jednim z nejuniverzalnejsich spolecne s By Candlelight. Tento rozjasnovac je idealni na studenejsi obdobi a na svetlejsi plet. Hlavní barvickou je studena bezova bilostribrná barvicka ktera ma v sobe zihani zlatavymi odlesky a jemne modrofialkove, a dela dokonale podsvicenou plet.  

2. MAC Mineralize Blush Pressed Amber
Po dlouhem hledani jeden z nejlepsich suchych bronzru, co jsem kdy zkousela. S klidem konkuruje MAC Harmony, ktera pro me byla do teto doby velmi univerzalni. Vzhledem ke sve zajimave barvicce, ktera ma jako zaklad studenou bezovohnedou barvu a obsahuje jemne zihani a nadherny Gsatenovy finis a na obliceji pusobi velice prirozene. Staci opravdu malo a da se vytvorit nadherne vykonturovani obliceje!:)

3. Guerlain Meteorites Perles ďAzur by Emilio Pucci
Od podzimu minuleho roku jsem se stala stastnou majitelkkou techto uzasnych kulicek. Driv jsem nikdy nechapal, co na nich kdo vidi, jenze od te doby, co je mam uz nic jineho jako pudrik nepouzivam.   Obsahuje sest ruznych barvicek kulicek: 1. matne ruzove, 2. matne bezove, 3.satenove broskvove, 4. trpitive snehove bíle, 5.trpitive tyrkysove a 6. trpitive zlatve. Maji dokonalou vuni fialek, skvely matny finis, ktery vydrzi na obliceji opravdu cely den a uzasne sviceni diky jemnym trpitivym casteckam.

4. Benefit Lemon Aid
Tento produkt pouzivam nejcasteji jako korektor nebo rozjasnovac pod oboci v opravdu minimalnim mnozstvi a zatim mi uzasne vyhovuje, Diky sve zlute barve, ktasne schova nacervenalosti ale i krasne vyrovyna barevne ocni okoli.


Stíny:

                              Z leva do prava: prvni rada- haux, tissueweight, creamy bisque, mylar
                                                           druha rada: embark, sketch, sorcery, mulled cider
 Z leva do prava: prvni rada- mylar, creamy bisque, tissueweight, haux
                       druha rada: mulled cider, sorcery, sketch, embark

Trio rozjasnujicich barvicek: MAC Mylar, Creamy Bisque, Tissueweight
1. MAC Mylar- skvela svetle bezová satenova barvicka, ktera uzasne projasnuje vnitrni koutek a cast pod obocim.
2. MAC Creamy Bisque- tento stin je bezpochyby muj nejoblibenejsi, zatim jsem nenasla nic lepsiho ale nejvetsi dilema mam kvuli tomu, ze je to stin z limotovane kolekce, takze neni jasne az mi dojde jetli se mi podari ho jest nekdy najit. Ma frostovy finis ale opravdu hodne decentni a je to studena bezova s dokonalym stribrnym podsvicenim.
3. MAC Tissueweight - dalsi limitka, kterou naprosto miluju, má tak uzasnou decentni ruzivobroskvovou barvicku, ketra uzasne pusibi dohromady s vinovymi stiny.
4. MAC Haux je barva stinu bez kterych si nedokazu predstavit skoro zadne liceni, je to idealni staroruzova barva, ktera se nejlepe hodi na rozstinovani tmaveho stinu a vytvoreni jemneho prechodu k svetle barve pod obocim.
5. MAC Mulled Cider- dalsi limitka ale zase naprosto super, posledni dobou preferuju jemne liceni s pouzitim svetle rozjasnujici barvy a prave takove stredne hnede satenove barvicky a dozstinovanim hnede tuzky v olasti kolem ras, vypada to moc hezky a krasne upravene. 
6. MAC Sorcery- a je tu posledni limitkovy stin. Krasna vinovo hneda barvicka s satenovym finisem,na kterou nedam dopustit.
7. MAC Sketch - je velvetovy stin, ktery pouzivam v kombinaci s sorcery, ale ktery ma mnohem vyraznejsi vinovou barvu. 
8. MAC Embark- matny hnedy stin, pro me ted idealni stin na oboci.


A poslednich par kousku:



 Z leva do prava: paints  Untitled, tuzky Chanel Brun 99 a MAC Coffee 

1. MAC False Lases Extreme Black - skvela cerna rasenka, ktera krasne prodlouzi a neslepuje rasy.
2. Podkladova baze MAC paints Untitled- skvela vecicka, pro me idealni pdkladova baze, krera ma super barvu a obsahuje silikony takze na vicku drzi dokonale a opravdu stiny na ni vydrzi min. 8 hodin.
3. Tuzka na oci Chanel Brun 99- krasna leskla tmave hneda barva, tuzka je velice mekka a skvele se rozstinovava do prazdna ale pak velmi dobre drzi.
4. MAC eye pencil Coffee- je asi nejuniverzalnejsi studena matne hneda tuzka, ktera se super nanasi a drzi, da se zozstinovat ale i nechat v lince.

8 komentářů:

  1. Mně se hrozně líbí všechny stíny a taky tvářenka NARS :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stiny jsou opravdu super a vsechny maji uzasnou konzistenci a moc dobre se s nimi pracuje. A tvarenka ma bezkonkurencni barvu i kdyz se mozda hodne podoba MAC Plum foolery ale je vic studena.

      Vymazat
  2. fiha, tak to je zaujimavy výber. Ten BB cream už som dlhšie obzerala...
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji. Ted jsem si objednala jeste par jinych druhu bb creamu, az prijdou tak zkusim udelat recenzi!:)) Mam jeste Missha Perfect cover a BRTC Blemish Recover Balm, jsou super, ale jsou oba hodne do sediva a moji plet strasne vysusuji.

      Vymazat
  3. Chtěla bych přijít BB na chuť, ale zatím nic, vůbec nic ;-) A koule chci ukořistit ty jarní, každopádně další sen, první u Blanchee ve skříni a druhý s tebou mezi šmínkama. Jo Dianko, co tak nějaké líčení, prosíííím ****

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, moc dekuju!:) No ja ti to reknu tak, ze kdybys videla kolik toho uz ted mam tak by sis tukala na celo, a posledni slevy to jen podtrhli, ale zase mam par dokonalych kousku luxusni kosmetiky a rozhodne nelituju!:))) A s licenim, ja se pokusim, ale bojim se jestli jsem nevysla z cviku, bohuzel poslednich par let me opravdu mnohem a to ze mnohem vic bavi licit nikoho jineho a ja mam svoji klasiku, kterou jako spravna konzerva miluju nadevse!:))

      Vymazat
  4. ahoj Dianka,
    nemohla by si sem prosim ta hodit link, kde si kupila tu tvarenku od NARS sin? Inak ak vezmes do uvahy vydrz a pigmentaciu, ktora ti pride lepsia, plum foolery - MAC ci sin - NARS?
    Ďakujeeeem :)
    E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Kupovala jsem ji v Sephore, kdyz meli akci 2+1 a opravdu nelituju. Abych rekla pravdu tak pigmentaci mi prijde lepsi asi Nars, ale maji s MACem opravdu bych rekla jinou konzistenci, tato je Sin takova zajimavejsi ( jo a vydrz fakt super), a nebo uz ja jsem tak trosku unavena z MAC, proto ted zkousim neco jineho... Ale urcite stoji za to zkusit!:)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails