13. 4. 2012

Dalsi nakupy!:))

Ahojky vsem!!! Chci Vam ukazat jeste par veci, co jsem si minuly mesic nakoupila, nevim cim to ze jsem mela takovou nakupovaci horecku ale jsem opravdu nadsena, ze vseho, co jsem si poridila!:)) Doufam, ze v brzne dobe Vam sem budu moci vlozit nejake recenze!:))



 Zase jsem nemohla odolat stinum a tvarenkam NARS, opravdu me nezklamali
1. ocni stin Ondine velmi podobny MAC Satin taupe
2. paletka dvou dokonalych stinu Habanera, ve kterem je jak uzasne jemne mintolova varvicka a naprosto dokonala hnedo vinova ze trpytkou
3. a poslednim ulovkem byla tvarenka Deep Throat lehla broskvovo ruzova s jemnym trpytem


Dalsi cast nakupu je do znacek Too Faced, Benefit a MUFE


4. tez jsem si poridila jiz druhou paletku od Too Faced s nazvem Romantic eye, ktera v sobe kombinuje skvele barvy jak na deni tak i vecerni liceni.
5. Lemon aid od Benefitu, asi spousta z Vas tento produkt uz zna, ale ja jsem ho zkusila poprve a je opravsu uzasny, nemam sice moc velke kruhy ale dokonale zakryje a je super i jako rozjasnovac pod oboci.
6. posledni dobou hodne ujizdim na stinech od MUFE a hlavne diky Hanicce  uz mam seskladanou celou velkou paletku, ale o tom Vam napisu jindy!:) Novy stin od Make up for ever je v odstinu 
39 a je to krasna tlumena vinovo hneda barva
7. a take jsem nemohla odolat Star powdru od MUFE a poridila jsem si odstin c. 944 je to uzasny hodograf s odleskem do tealova.






5 komentářů:

  1. Opět krásný nákup, těším se na recenze! Začínám litovat, že jsem si nekoupila žádnou Too Faced paletku...

    OdpovědětVymazat
  2. Petulinko, moc moc dekuji!:) Too faced paletky jsou fakt uzasna vec na bezne noseni a prave tato paletka se mi libi strasne moc jeste se docela zajimam o celou matnou paletecku ale myslim si ze ted mam zasoby asi jeste deset let dopredu!:))

    OdpovědětVymazat
  3. Sama sobě jsem si zakázala kupovat si nějakou další kosmetiku! Ale stejně mi to dlouho nevydrží :D :)
    Jinak máš krásný blog a ráda si čtu tvé články ! :)

    http://tery-dreamer.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Já ti moc moc závidím tu Habaneru!!! :-) Líbila se mi úplně hrozně moc, ale netroufla jsem si na ni, přece jen to není tak úplně moje kombinace barev. No a od té doby na ni myslím, kudy chodím a čekám na nějakou další akci :-) Těším se, až s ní ukážeš nějaké líčení.

    OdpovědětVymazat

  5. We tried to get pregnant for a few years in a local clinic. There were no results. We've tried everything possible but nothing. We were recommended to use eggs. I know we have to go abroad. I was terrified. I didn't know where to go and where to begin my search. When my friend recommended Dr Itua to me from western Africa I thought she was joking. I knew nothing about that country but I know they have powerful gifts on herbal medicines and I was afraid because of the language barrier. Anyway, she convinced me to give it a try. She told me that Dr Itua can also cure my prostate cancer which gives me more motivation to give a try to Dr Itua herbal center medicines. I've done the research and thought that maybe this really is a good idea. Dr Itua has reasonable prices. I ordered two four bottles and I drank it as instructed and everything went well. My prostate cancer is gone. Also it has high rates of successful treatments. Plus it uses natural herbs. Well I should say I was convinced. We contacted Dr Itua and now we can say it was the best decision in our lives. We were trying for so long to have a child and suddenly it all looked so simple. Dr Itua was so confident and hopeful he projected those feelings on me too. I am so happy to be a mother and eternally thankful to Dr Itua herbal Cure . Don’t be afraid and just do it!
    Dr Itua can cure the following diseases: Sickle Cell,Hiv,Herpes,Shingles, Hepatitis B,Liver Inflammatory,Diabetes,Fibroid,Parkinson's,Alzheimer’s disease,Bechet’s disease,Crohn’s disease,Lupus,Hpv,Weak Erection,Infertility,fibromyalgia,Chronic Diarrhea,Get Your Ex Back,Als,SYPHILIS,Cancer,Autism,Genetic disease,Epilepsy, Parkinson's disease, Doctor Itua Contact Email: drituaherbalcenter@gmail.com Or Whats-App Chat : +2348149277967

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails