22. 3. 2012

Nákupy březen

Ahojky, chtěla bych se s vámi podělit o svoji radost z nákupu za poslední dva dny!:) Ted v Sephore mají skvěle slevy a pokud si koupíte 4 věci tak mate 40% slevu, čemuž jsem nemohla odolat a tak moje peněženka to jen ztěžka rozdýchávala.
A tady jsou všechny mé úlovky:




NARS:

poridila jsem si cely set s 4 veci od NARS a k tomu jsem si prikoupila jeste jednu tvarenku a stiny:


Set obsahuje:








1. Paletku s asi nejznamejsi uzasnou tvarenkou ORGASM a bronzer LAGUNA opravdu velice povedena kombinace hlavne na leto.



2. Uzasny stin FATHOM, ktery me naprosto uchvatil. Jedna se o matny stin s jemnou trpytkou, ktera doda oku vic plasticnosti, idealni stin na kazdy den!!!




3. Podkladova baze pod ocni stiny Smudge proof eyeshadow base
4. Jemy nude lesk SPRING BREAK , ma jemne odlesky a vypada na trech opravdu uzasne

Dalsimi novinky od NARS jsou tvarenka SIN a stin LHASA
Tvarenka Sin me nejvic zaujala svoji krasnou tmave staroruzovou barvou, kterou na tvarenkach miluju.
A stiny Lhasa jsem v obchode nemohla nechat, v prvni rade byli uplne posledni a hlavne je to krasna barva neco mezi Mac Satin Taupe, Shale a Smoke and Diamonds.



Dalsi kosmetickou znackou na kterou jsem se zamerila byla Make up for ever a poridila jsem si od nich konecne makeup Face and body v odstinu 20, jsem velice zvedava na porovnani se stejnojmenym makeupem od MAC.

Dalsim ulovkem byl zeleny korektor, na ktery jsem velice zvedava, pri zkouseni v obchodu vypadal skvele a nejen ze kryl nacevenani tak i super projasnil pokozku.

Asi uz mozna vite, ze jsem blazen do pigmentu a zatim teda nejvic mam od MACu ale rozhodla jsem si vyzkouset i Star powder v odstinu 696, ktery ma uzasny merudkovy odstin s dominantnimi trpytky.

A ulovek spise na praci jsou rasy cislo 139.



Dalsi v mem nakupu byla uzasna paletka od Too Faced Natural at Night a makeup ktery me uz strasne dlouho zajimal od Heleny Rubinshtein Colour clone hydra-24h



Paletka je super jak na den tak i na vecer, da se skvele kombinovat, trosku jsem o ni pochybovala vzhledem k tomu ze jsme si odvykla od hodne lesklych stinu ale je fakt ze pigmentace je uzasna a uz se moc tesim az ji vyzkousim!

8 komentářů:

  1. Teeeda, takových krásných věcí! Já tak strašně lituju, že tu nemáme žádnou parfumerku a nemůžu se chodit kochat a vybírat :-( Můžu se tak leda inspirovat tvým nákupem a zkusit otravovat Dejničku, jestli by kvůli mě zase nešla do Sephory :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Petulinko, tak prijed a muzem se jit kochat spolu, ja uz fakt jen kochat!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych ráda, ale teď se mi to vůbec nehodí, termín odevzdání bakalářky se nebezpečně přiblížil, tak to musím konečně dopsat a moc nemám kdy, když jsem 6 dní v týdnu v práci :-(

      Vymazat
  3. Parádní nákup! Nars Fathom vypadá úchvatně, musím ho okouknout.

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že Fathom vypadá skvěle a stíny Nars mě pořád hodně lákají....

    OdpovědětVymazat
  5. wow :-) ve ktere Sephore jsi nakupovala?? Ta nars sada se mi líbí :-)) ale neviděla jsem ji v Palladiu....

    OdpovědětVymazat
  6. Wow skvělé, brala bych všechno všemi deseti! Hlavně paletka s lagunou a orgasmem vypadá lákavě :).

    OdpovědětVymazat

  7. We tried to get pregnant for a few years in a local clinic. There were no results. We've tried everything possible but nothing. We were recommended to use eggs. I know we have to go abroad. I was terrified. I didn't know where to go and where to begin my search. When my friend recommended Dr Itua to me from western Africa I thought she was joking. I knew nothing about that country but I know they have powerful gifts on herbal medicines and I was afraid because of the language barrier. Anyway, she convinced me to give it a try. She told me that Dr Itua can also cure my prostate cancer which gives me more motivation to give a try to Dr Itua herbal center medicines. I've done the research and thought that maybe this really is a good idea. Dr Itua has reasonable prices. I ordered two four bottles and I drank it as instructed and everything went well. My prostate cancer is gone. Also it has high rates of successful treatments. Plus it uses natural herbs. Well I should say I was convinced. We contacted Dr Itua and now we can say it was the best decision in our lives. We were trying for so long to have a child and suddenly it all looked so simple. Dr Itua was so confident and hopeful he projected those feelings on me too. I am so happy to be a mother and eternally thankful to Dr Itua herbal Cure . Don’t be afraid and just do it!
    Dr Itua can cure the following diseases: Sickle Cell,Hiv,Herpes,Shingles, Hepatitis B,Liver Inflammatory,Diabetes,Fibroid,Parkinson's,Alzheimer’s disease,Bechet’s disease,Crohn’s disease,Lupus,Hpv,Weak Erection,Infertility,fibromyalgia,Chronic Diarrhea,Get Your Ex Back,Als,SYPHILIS,Cancer,Autism,Genetic disease,Epilepsy, Parkinson's disease, Doctor Itua Contact Email: drituaherbalcenter@gmail.com Or Whats-App Chat : +2348149277967

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails