28. 12. 2011

Dnesni liceni

Ahojky tak konecne jsem se zase odhodlala vystavit sem alespon nejake liceni.

Toto je muj dnesni experiment s novou paletkou, ze ktere jsem uplne unesena je to Makeup Atelier paletka 10 a trosku dotazena stiny Sorcery a Sketch. Jsou to moje oblibene vinove barviky. Moc se omlouvam za kvalitu fotek, bohuzel focene pouze na telefon.




9 komentářů:

  1. Tradá, tradá..vítej zpět a opět naprosto dokonalé líčení !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Víc víc víc! Tvá líčení mi moc chybí...tohle je opět krásné :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc moc Vam dekuji!:))

    Bohuzel fotak absolutne nazachytil pravost barev takze jsou mnohem bledsi nez ve skutecnosti!:( Ale priste uz si vemu svuj milovany fotacek a snad fotecky budou vypadat lepe! Jeste jednou moc dekuji a preju krasny Novy rok!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Jen si myslim, ze na to ze tento blog ti pripada tak strasne hrozny a ja podle tvych slov ta nejvetsi krava atd, proc sem vubec chodis! A je to muj blog a budu se vyjedrovat zde jak se mi zachce!!! Tebe sem nikdo nenuti chodit ani cist si to a hlavne zde nikdo nestoji o tvoji urazky a nadavky!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní: Podle toho co čtu,si pro sebe říkám,že jsi neskuteční inteligent!!!Jsi tak úbohá ,že to se jen tak dnes nevidí.Týmto Tě žádám,aby jsi se podívala do zrcadla,protože z Tebe jde závist neskutečná!! O líčení víš tak velký kulový a zřejmě máš ze sebe deprese a Tvé komentáře nejsou na místě,protože osobně neznáš Dian,a myslím,že za Tebe mluví akorát tak závist.Ne jenomže je Dian šikovná a má zlatý ruce,ale má i srdíčko na správným místě.Což se u Tebe nedá říct.Tak sklidni hormon ,a začni ze sebou něco dělat BROUKU :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dianko,si moc šikovná a vůbec si neber slova úbožáka k tělu.To co děláš,děláš na výbornou!!! A to mluvím s vlastní skušenosti!Jak já se vždy těším na to když si najdeš na mě čas a trávíme ho spolu s líčením,hudbou a dobrou náladou :)

    OdpovědětVymazat
  7. i love your blog, it 's realy helped me

    OdpovědětVymazat

  8. We tried to get pregnant for a few years in a local clinic. There were no results. We've tried everything possible but nothing. We were recommended to use eggs. I know we have to go abroad. I was terrified. I didn't know where to go and where to begin my search. When my friend recommended Dr Itua to me from western Africa I thought she was joking. I knew nothing about that country but I know they have powerful gifts on herbal medicines and I was afraid because of the language barrier. Anyway, she convinced me to give it a try. She told me that Dr Itua can also cure my prostate cancer which gives me more motivation to give a try to Dr Itua herbal center medicines. I've done the research and thought that maybe this really is a good idea. Dr Itua has reasonable prices. I ordered two four bottles and I drank it as instructed and everything went well. My prostate cancer is gone. Also it has high rates of successful treatments. Plus it uses natural herbs. Well I should say I was convinced. We contacted Dr Itua and now we can say it was the best decision in our lives. We were trying for so long to have a child and suddenly it all looked so simple. Dr Itua was so confident and hopeful he projected those feelings on me too. I am so happy to be a mother and eternally thankful to Dr Itua herbal Cure . Don’t be afraid and just do it!
    Dr Itua can cure the following diseases: Sickle Cell,Hiv,Herpes,Shingles, Hepatitis B,Liver Inflammatory,Diabetes,Fibroid,Parkinson's,Alzheimer’s disease,Bechet’s disease,Crohn’s disease,Lupus,Hpv,Weak Erection,Infertility,fibromyalgia,Chronic Diarrhea,Get Your Ex Back,Als,SYPHILIS,Cancer,Autism,Genetic disease,Epilepsy, Parkinson's disease, Doctor Itua Contact Email: drituaherbalcenter@gmail.com Or Whats-App Chat : +2348149277967

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails