12. 7. 2011

Moje paletky

Ahojky vsem, dnes bych Vam chtela ukazat nekolik svych MAC paletek stinu a tavrenek. Do ted se mi povedlo udelat 3 stinove paletky a jednu tvarenkovou. Teda tvarenkovych mam v planu take tri ale bohuzel se mi moc nedari depotovat tvarenky a tak zatim zustava pouze jedna!:)) Snad se Vam budou libit. Vetsina barvicek je univerezalnich!

Zacnem teda u tvarenek, kde jsem se snazila aby v paletce bylo 6 nejvic pouzivanych a asi i univerzalnich tvarenek...

Springsheen- super univerzalni broskvova s jemnym ruzovym nadechem barvicka, tera se perfektne hodi na projasneni opalene pleti

Peachykeen- druha nejuniverzalnejsi barvicka, zase vice ruzova ale s jemnym nadechem do zlatava...

Plum foolery- nadherna plumova ruzova

Pinch o Peach- super studene ruzova

Gingerly- univerzalni matna broskvova

Harmony- nejlepsi tvarenka na tvarovani a dodani opaleneho vzhledu



Dale tu mam tri paletky po 15...

Prvni je univerzalni bezovohneda kombinace barvicek, vetsinou satenove nebo matne struktury, krasne na nahe liceni nebo na kazdodeni makeup



Tato paletka je zase trosku veselejsi ale porad v ni prevladaji teple jemne baevicky, jsou tu i fialkove i oranzove i hnede a prevazne jsou trpytivejsi konzistence...


A posledni paletka je muj dnesni vytvor, ktery vznikl depotovanim stinku a docela se mi to libi. Je tu krasna kombinace fialkovych, zelenomodrych a studenych sedivych barvicek, se kterymi se da krasne vykouzlit kourove ocko.



11 komentářů:

  1. Miluji si prohlížet líčidla a zkoušet...jen se ještě naučit líčit :-D Jsem ráda, že teď přispíváš častěji :-)


    http://shaki-days.blogspot.com/
    Budu ráda za návštěvu nebo follow :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to moc krásné, zlatí! Já bych jich ale 15 dohromady nedala, asi jsem nějaká náročná nebo co... a navíc se mi víc líbí jednotlivé mono stíny, depotovat se mi nechce.

    OdpovědětVymazat
  3. Petulinko, ja abych ti rekla pravdu tak pro osobni vyuziti mam take bud 4paletky nebo mono stinky ale vzhledem k tomu ze kdyz jdu nekam licit a tahnu s sebou tri tuny licidel a jeste je mit rozhazene to by me asi kloflo!:)) Proto ted vymyslim jak co nejvic minimalizovat obsah svyho kufriku a snazim se o to prave diky paletkam. Jeste vic by me potesilo, kdybych nekdy nasla paletky na rtenky!:))

    OdpovědětVymazat
  4. Dianko, máš to hezky poskládaný a věřím, že je to i pro tvou práci praktický !!
    btw chválím změnu visáže blogu :-D

    snbbibi

    OdpovědětVymazat
  5. Shaki, moc dekuji..

    Lucinko, moc dekuji. A za zmenu vizaze vdecim jedne souteze v MACu, kdy jsme meli za tema udelat kolaz a toto byla moje a me se hodne libi tak jsem se rozhodla hodit to sem!:)))

    OdpovědětVymazat
  6. takymto niecim by som sa dokazala kochat cely den:)))

    OdpovědětVymazat
  7. Dianko zkus love makeup, mají tam krásné Japonesque paletky na rtěnky a taky z paletta a podobně. prostě věci na profi makeup co se u nás neseženou.

    OdpovědětVymazat
  8. Evie, ja se tim take dokazu kochat cely den!:)))

    Dajanko, strasne moc dekuji za tip a budu se snazit neco najit!:))

    OdpovědětVymazat
  9. Aáááá já bych si přála mít aspoň půlku!

    OdpovědětVymazat
  10. Dianko ty stínový paletky ááááách, já bych to taky chtěla mít takhle poskládaný, ale vzhledem k tomu, že sebou ten den vždy táhnu to čím jsem se líčila pro jistotu, tak tu velkou by se mi tahat nechtělo:-D
    Když píšeš, že tohle 6 nejvíc používaných tvářenek, kolik jich heště máš?:-D

    OdpovědětVymazat
  11. značku MAC mám ráda, mám od nich nějaké štětce, tvářenku, pudr a oční stíny. Tohle všechno jsem koupila, když jsem jednou byla v Bratislave, bohužel všechno už mi dochází a šetce taky nejsou co bývali. Neznáš nějaký e-shop, kde se dá MAC koupit ?

    http://barbarachantre.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails