12. 2. 2011

MAC Wonder Woman

Jupiiii, tak Vam jdu ukazat par super vecicek nazivo. Snazila jsem se udelat co nejlepsi foto,ale asi se mi to moc dobre nepovedlo tak se Vam predem moc omlouvam, ale kolekce je naprosto uzasna a opravdu vsechny produkty muzu jen doporucit!:)))



Prvni veci kterou Vam dnes predstavim bude MSF Golden Lariat, je to super megavelky rozjasnovac a bronzr v jednom. Nadherne prozari cely oblicej broskvovou a zlatavou barvickou a velice jemne doda kazde tvaricce krasny bronzovy vzhled. Bronzova cast pudriku je vice trpytiva nezli jak jsme zvykli u MSF Natural, ale na jaro a leto je to absolutne nepostradatelna vecicka a jak uz vite ja jsem uplny blazen do rozjasnovacku, takze oba nove kousky z kolekce Wonder Woman urcite nebudou chybet ani v moji sbirce!:))


Jak uz jsem psala vcera tak tato kolekce ma nektere produkty opravdu mega velike a toto je jeden z tech vyvolenych!:)) Na fotecce je v porovnani s MSF Nothern Light


Dalsi uzasna vec je dvoji tvarenka v odstinu Amazon Princess, ktera ma v sobe dve uzasne barvicky se kterymi vykouzlite ty nejkrasnejsi tvaricky, obsahuje jednu svetlejsi jemnejsi ruzovofialkovou barvicku a druhou sytejsi tmave staroruzovou barvicku se zlatavym odleskem. Super na tvarovani licek!:))


V porovnani s tvarenkou Well Dressed:


Rada bych Vam predstavila i krasnou novou paletku Lady Justice, ktera je ladena do modrych odstinu, ja osobne na sobe moc modrou barvicku snest nemuzu ale tato paletka je opravdu velice dobre nakombinovana s tim ze si v ni najde zalibu jak clovek, ktery se moc nelici tak i ten kdo ma rad vyraznejsi ocka. Obsahuje krasnou stribrne bilou frostovou barvicku, jemne sedivou, krasne syte modrou a modro sedou. Uzasna kombinace a uz se tesim i na ostatni!:))

Dalsi je moje srdcova zalezitost a to jsou pigmentiky a mam tu jednu uzasnou syte fuchsiovou s cervenym podtonem s jemym cervenym trpytem v ostinu Bright Fuchsia


Rtenecka Marquise d’ naprosto dokonalem odstinu jemne nude merunkovo ruzove barvicce. Uzana vec na nekoho kdo ma rad jenom jemne rtenky s efektem lesku.


Nove lesky me teda uplne nadchli protoze tak uzasnou vec jsem jeste nevicela je to fakt obrovsky lesk, ketry tak krasne vypada na rtech, diky vetsimu aplikatoru se lesk nanese na cele rty ve velice jemne vrstve, a doda rtum vic stavnatosti a krasne je vyhladi!

Fotecky zase v porovnani s plushglassem!:))


Jupii a mame tady barevne rasenky, coz si myslim ze je super napad vzhledem k tomu, ze zakaznice se na barevne rasenky porad ptaji. Jedna se o uz asi vsem znamou Opulashku, ktera dela nadherny objem. Ja Vam ukazu modrou rasenku Themyscira, na rasech neni tak neonova jako na obrazku vypada velice hezky a krasne zvyraznuje rasy.


A tento produkt by si mel poridit kazdy kdo si rad dela linky. Uzasna megafixa se kterou si udelate nejhezci tlustsi linku na svete!:)) Jedna se o penultimate eye liner Rapidblack v nove veliskosti!:)


Ja se tak strasne tesim na tuto kolekci, ze Vam to ani popsat nemuzu. Tak snad jsem vam alespon trosku priblizila jak bude kolekce vypadat!:)) Mej te se moc krasne a uzivejte si vikend!Paaaa a pusu!:)

11 komentářů:

  1. Dianko, moc hezký článek. Akorát mě se hrozně nelíbí ty obaly, ach joo :-( Ale ty veliké velikosti jsou zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  2. Dianko báječné!! Asi potřebuju MSF, tvářenku, stíny i linku... Achjoo... Jen teda souhlasím s Blaničkou, ty obaly mě moc nenadchly... Brzo tě asi navštívím v MAC království :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se obaly líbí moc, já jsem na klasický komiks :) A teda jak jsem si řekla, že z téhle kolekce nic nepotřebuju, tak jsem se pěkně pletla. A kdyže u nás? V březnu?

    OdpovědětVymazat
  4. Pravda, z této kolekce mne zaujala maximálně velikost výrobků. Obaly se mi vyloženě nelíbí, bohužel, obsah už je zajímavější :).
    PS: palec nahoru za nový design blogu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se ty obaly taky líbí, já jsem ujetá na takovýhle kýčovitý věcičky :)
    Jo a potřebuju ten rozjasňovač, tvářenku, rtěnku a lesk, ach jo :D

    OdpovědětVymazat
  6. Wonderful collection :) I'm having a giveaway at lipstickonthecup.blogspot.com - check it out! xoxo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se ty obaly kupodivu líbí, ale ty velikosti už moc ne :-( Já bych ráda aspoň občas něco vypotřebovala, abych mohla mít ospravedlnění pro další nákupy :-)
    Di, je pravda, že tady ta tvářenka je barevně hooodně podobná na Band of roses? To by mě tím pádem opravdu hooodně zajímala :-) Už se ví, jaký budou ceny (pokud to není nějaké top secret info :-) )?

    OdpovědětVymazat
  8. Dianko,
    tak já jsem z obalů nadšená, miluju komiksy a tleskám za povedenou kolekci. Ty velikosti se zdají být teda monstrozní, ale zas beru, že kopytu jako mně se bude ta linka dělat trochu lépe.
    Chci..lesk a linky
    Ráda uvidím líčení s barevnou řasenkou ;-)
    Skvělé fotky a užívej si dovolenou *-*

    OdpovědětVymazat
  9. As always, I don't understand a word but I loe the pictures!!

    OdpovědětVymazat
  10. Ohhh I love this collection from Mac. :)
    I like this Pop art boxes :)

    Follow me if u want:
    lady-flower123.blogspot.com
    I'm following u now ;)
    xoxo ;*

    OdpovědětVymazat
  11. Dianko tak to ti pěkně děkují! Potřebují tak půlku kolekce!

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails