26. 2. 2011

MAC Cremeblend blush

Ahojky tak po dovce a pracovnim tydnu jsem zase zpet!:)) Moc se mi styskalo:)

Dnesnim tematem bude jeste jedna breznova kolekce a to Cremeblend blush.


V teto kolekce se predvedou nove super kremove tvarenky. Ten kdo ma rad MAC tak urcite vi, ze ted jsou ve stale kolekci take kremove tvarenky a nektere barvicky z nove kolekce jsou identicky s Blushcreme blush. Ale opravdu se nejedna o identicke kremove tvarenky.
Nejdulezitejsimi rozdily jsou urcite , ze blushcreme blush jsou mnohem vic leskle, oproti tomu Cremeblend blush jsou tvarenky, ktere jsou mnohem mene leskle vypadaji velice prirozene a dlouhodrzici a urcite kazdy, kdo se drive bal prave lesku kremovych tvarenek mel by tyto skvosty vyzkouset!:)) Velice povedene jsou i barvicky!:))

Ja osobne na kremove tvarenky nedam dopustit, protoze pro me je to jeden z nejzajmavejsich multifunkcnich produktu. V prvni rade mate moznost mit v jedne tvarence tri struktury a to diky kremove strukture, kremovou s pouzitim pudru se z ni stane pudrova a kdyz prez ni date rozjasnovac tak mate krasnou lesklou tvarenku. Take jako velkou vyhodu beru to, ze treba v moment kdyz se rozhodujete co si s sebou vzit na cesty tak tato nadhera by nemela chybet, proto ji muzete pouzit nejen jako tvarenku ale i jako rtenku na try, coz vypada velice prirozene a cool!:))

Barvicky:

So Sweet, So Easy Světlá žlutorůžová


Something Special Světlá korálová

Posey Teplá broskvová

Ladyblush Teplá, neutrální korálová

Brit Wit Prašná růžovofialová

Tea Petal Středně tmavá červenohnědá


Par fotecek zase ukazkovych tvarenek:


Posey, Something Special, Brit wit


1. Posey

Nadherna prirozena ruzovobroskvova barvicka, ktera vypada na tvarich velice prirozene.

2. Something Special


Krasna koralova barvicka, krera se bude strasne hodit na leto protoze na opalene plati vypada opravdu skvostne!

3. Brit Wit


Toto je jedna z mych nejoblibenejsich staroruzovych barvicek je krasna a diky nove struskture nebude na tvarich hazet sedivy podton takze vypada prirozene a velice decentne!:))

2 komentáře:

  1. Mně by se asi nejvíc líbila So Sweet, So Easy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc za super report :-) Jsem moc ráda, že budou permanentní, aspoň budu mít (snad :-) ) možnost vybrat naživo. Koukala jsem na Temptalii a tam mi přišlo, že Posey je taková nejvýraznější nebo nejživější, nevím, jak to říct. Což mě navnadilo, jelikož tu mám a pracuje se s ní božsky, přestože je fakt výrazná. Takže ty ostatní už musí jít samy :-) Jsem moc zvědavá na Brit Wit, zatím můj favorit :-)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails