26. 1. 2011

MAC Cham pale

Jupiii tak se jdu pochlubit novymi ulovky z tohoto mesice!:))

Do nové MAC kolekce jsem se zamilovala, protoze v sobe ma nadherne kouzlo rozsvicene pleti a to jak diky rozjasnovacum tak i uzasnym paint potum!

Nemohla jsem odolat temto vecickam:





Zacnu od rozjasnovacu ty jak uz asi vite ja miluju uplne nejvic, MAC Special Reserve Highlight Powder, ktere diky jemne strukture delaji na obliceji podobny efekt jako MSF.



Jsou ve dvou odstinech a nejvetsi laskou se pro me stal tento uzasny pudrik: Rosé Ole: je to nadherna jemne staroruzova barvicka, kterou muzete pouzit na tvaricky i samostatne a krasne vytvaruje a podtrhne krasu licek!:)



Druhym odstinem je Chez Chez Lamé, coz je opravdu dokonaly rozjasnovac. Super projasni kazdy typ pleti a zanechava neodolatelny lesk.



Dalsimi produktiky ktere Vam ukazu jsou dva paint poty a jeden condicioner na rty!:)



Do teto barvicky paint potu Chilled on Ice jsem se zamilovala na prvni pohled. Na ocich vypada skvostne, nadherne projasnuje. Nejvice se mi osvedcilo nanaseni jeste na jeden paint pot Painterly a to proto abych docilila co nejhladsiho efektu. Vyhodou paint potu je to, ze je to jak kremovy ocni stin ale take i podklad pod dalsi ocni stiny, krasne uschne na vicku do pudrova a nedovoli aby se stinky rozpijeli.





Tento paint pot Vintage selection si asi kazdy mysli, ze se dost podoba uz stavajicimu Bare Study, ale bohuzel to je omyl je to krasny stinek ktery ma projasnujici efekt spise do staroruzove barvicky a na oku treba se stiny Shale a Sketch dela nadherne projasnene ocko.



Tato fotecka je trosku mazlejsi tak se omlouvam, ale barvicka vic odpovida skutecnosti..



No a tento zbarveny conditioner spf 15 Calm mode na rty je poklad pro nekoho, kdo ma rad nenapadne rty stejne jako ja, bohuzel tim ze ja nemam uplne nejlesi tvar rtu slusi mi nejvic takove jemne barvicky!:))

Tento balzamek je super i na ochranu rtiku obsahuje levanduli a tak je sklidnuje a regeneruje, ja mam pres zimu vzdy problem s tim, ze mi rty praskaji a jsou dost vysusene a toto je najlepsi vec na tyto problemy!:)



No a poslednim ulovkem je novy MAC Complete Comfort Creme, super vecicka na 24hodinovou hydrataci pokozky, po naneseni se skvele vstrebava do pokozky a zanechava ji krasne hydratovanou behem celeho dne. Podporuje lipidovou vrstvu pleti, proto je pokozka vyhlazenejsi. A nejlepsi je ze je vhodny na vsechny typy pleti!:))





7 komentářů:

  1. Vypadá to nádherně! Asi to nevydržím a brzy se stavím, aspoň pro jednu věcičku=) ale teď vybrat jakou=)) A už máte Peacocky kolekci? Zaujaly mě tam ty lesko-rtěnky (Kissable Lipcolour), hlavně odstíny Woo Me a Super... Už jsi je vyzkoušela?

    zlatosfera.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem moc rada, ze se libi! Urcite se stav!:)) Peacocky kolekci jsem uz videla, bude v prodeji od 1.2. ale bohuzel jeste nemela sanci ji vyzkouset. Hned jak se mi to povede tak urcite napisu dojmy!:))

    OdpovědětVymazat
  3. Já sice nevím, co znamená paint pot (*stydí se*), ale neodolala jsem a zašla to dnes do macu omrknout a musím říct, že se mi děsně líbily! Nejradši bych si je koupila všechny :) Taky se mi moc líbil Chez rozjasňovač, ale protože mám teď příšernou pleť, tak si musím nechat zajít chuť, protože by tu hrůzu spíš zvýraznil :(

    OdpovědětVymazat
  4. Even though I don't understand a word I love what you got from the collection!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dianko, jaký štětec na ten Chez chez lamé používáš, prosím? Já jsem zkoušela 187 a nevím, jestli by nebyl lepší nějaký normální (myslím ne-duofibre :-) ), přijde mi ten pudr takový trošku mastnější nebo jak to říct...

    OdpovědětVymazat
  6. Blusherine, thank you so much. I will try to post some posts in english.

    Reni, ja abych ti rekla pravdu tak na nej mam nejradsi bud 150 nebo 138, udela ti to krasnou lesklou vrestvicku, ktera projasni licka podle me uplne nejlepe.:)))

    OdpovědětVymazat
  7. Rosé Ole a Chez chez lamé, to je láska na první pohled :). Myslím, že minimálně jeden z nich nutně potřebuju...

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails