8. 4. 2010

Moje sbirecka MSF !:))

Chtela bych Vam ukazat svou sbirecku rozjasnovacu, kazdy si asi pomysli ze jsem asi trochu makla, ze jich mam tolik, ale ja vylozene ujizdim na mineralnich vecech od MAC
1.

Perfect topping, Refined, Redhead, Porcelain pink, Glissade

2.

By Candlelight, Soft and gentle, Shimpagne, Triple fusion, Light flush

3.

Petticoat, Smooth merge, Cheeky bronze, So Ceylon, Comfort


Perfect Topping





Je to jeden z mych velice omlibenych MSF, spolu s Refinedem maji velice jemnou strukturu, dobre se nanasi a elaji takovy prirozeny projasneny oblicej!:) Bavicka je trosku studenejsiho odstinu nez treba Refined. Prevladajicimi tony bych rekla ze jsou jemne fialkovo ruzovo stribrne.

Refined



Budu se u tohoto MSF trochu opakovat, je to opravdu super rozjasnovac, ktery treba mymu stinu pleti vyhovuje narame!:) Je to krasna broskvovo zlatavo stribrinkata barvicka!:)

Redhead



Tento Msf je take uzasny v nanaseni, krasne se nanasi a ma moc peknou barvicku ktera je tezko definovatelna, rekla bych ze poku by byl Perfect topping a Refined trosku vyraznejsi tak tato barvicka by byla jesich mixem. Hazi jak teple tak studene ostiny ale konecna verze dela moc hezky jemny nadech do ruzova!:)

Porcelain pink




Dost oblibeny rozjasnovac, ktery podle me spis dela jen odleskovy dojem ktery je videt jen pri urcitym uhlem. Jinak je to krasne jemna ruzova odleskova barvicka, ktera je o neco jemnejsi nezli treba Petticoat nebo Light Flush..

Glissade




Velice zajimavy a v me sbirce pomerne ojedinely rozjasnovac, tim ze je spis neco jako trpytivy ruzovy rozjasnovac, ktery obsahuje cervene vetsi trpytky.

By Candlelight



Tak toto je moje zlaticko uz posledni mesic, nemuzu ho vynachvalit! Je to perfektni rozjasnovac, ktery na mou svetlou plet je uplne dokonalou tvarenkou a uela jen jemny krasny nadech, ktery krasne vytvaruje licni kosti. Uzasna broskvovo ruzova barvicka, slusi skoro kazdymu!!!!
Soft and Gentle


Tento MSF je posledni novinkou v me sbirce koupenou vcera!:) Zatim s nim mam zkusenosti jen z prace. Ma trosku hrubsi strukturu a je pomerne hodne trpytkaty. Jsou si pomerne hodne podobne s Shimpagnem, ale je vic s ruzovym nadechem a je trosku vic hrubsi, krasny rozjasni...

Shimpagne



Tento krasny MSF mam od Vanoc, musela jsem si udelat radost!:))) Dost podobny Soft and Gentle je jemnejsi s nadechem do broskvova. Je vyborny na leto...

Triple fusion



Super trojkombinace barvicek, kde prevladaji jemne tony ruzove, broskvove a zlatave, ktere se daji pouzivat jak samostatne tak aj spolecne kdy udelaji krasnou ruzovo broskvovou barvicku, ktera se da pouzivat zase i jako tvarenka.

Light flush



Dalsi z odleskovych rozjasnovacu. Jeho odlesk je trsku vyraznejsi nez u Porcelain pink, kde barvicka je trochu vic tepla. Zajimavy jako projasneni prez tvarenku, nekdo ho ale rad pouziva i samostatne.

Comfort



Zajimavy brozer s zlatavym odleskem, super na leto a na opalenou plet!:)

So Ceylon



Tak toto je moje laska uz delsi dobu, vubec jsem ho nemohla sehnat a ted kdyz ho uz konecne mam doma tak je to uzasny pocit. Ma super barvicku, ktera se hodi jak pro svetly typ pleti tak i pro snedsi plet. Barvicka je velice zajimava studena hneda s krasnym staroruzovym podtonem. Myslim si ze kazdy by mel byt tento skvost ve sve sbirce, pokud mate radi tmavsi tvarenky.:)
Cheeky bronze



Tento rozjasnovac je zase pro zmenu mou oblibenou tvarenkou, ktery je mnohem vyraznejsi nez By Canlelight. Zase je to vyraznejsi merunkovo zlatava barva s ruzovym podtonem. Me uz se zda, ze se Vam porad opakuju a asi si budete myslet, ze vsichni vypadaji stejne. Ale opravdu jsou to vsechny uplne jine barvicky!:)
Smooth merge



Dalsi zajimava trojkombinace spise do cervena: obsahuje tyto barvicky: zlatavo ruzvou, cervenou( tmave ruzovou) a broskvovo ruzovou v kombinaci vsech barev vznika pomerne vyrazna barvicka ruzovo zlatava!:)
Petticoat



A konecne jsme u konce a u posledniho MSF z rady odleskovych a to u MSF Petticoat, ktera ma vyrazny ruzovy odlesk! Podle me zase nejvhodnejsi na tvarenku!:)
....Jupi a je konec!:) To sem Vas asi unudila k smrti! Ja se moc omlouvam, ale na rozdil od jinych uzasnych holcicek, ktere maji sve super blogi tak krasne rozepsane ja jsem sis konzerva, ktera by vam to nejradsi vsechno odvypravela osobne...pro me je vylozene trapeni psat dlouhe popisy... Ale ja se budu snazit polepsit....:)))


11 komentářů:

  1. Tak to je bomba Dianko!!! Je to pokochání, moc se mi líbí redhead a comfort. A některé odstíny jsem vůbec neznala. A popisy jsou super, vůbec se toho neboj, hezky se to čte :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Dianko, super příspěvek! Žádná nuda a díky za krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  3. Jeeee ja mam takovou radost, ze se Vam to libi. Je to v podstate zacatek ukazek z mych sbirek!:))) V dalsi se budu venovat mineralnim tvarenkam a tak!:) Tak snad se to bude libit a nekomu pomuze v rozhodovani!:)))

    Blanicko a Editko moc Vam dekuji za krasne komentare!!!!:)))

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů, no já se teda moc těšim na pokračování sbírek :-)

    OdpovědětVymazat
  5. http://lillithsdarktower.blogspot.com/2010/04/i-love-your-blog-award.html

    i gave this award to you because I love your blog!

    OdpovědětVymazat
  6. Dianko moc moc děkuju!!!! To je super příspěvek, prosím o další :-) Jen bych chtěla hrozně moc poprosit, jestli bys ke každému nemohla doplnit, jestli je nebo není metalický. Ty já prostě, bohužel, vůbec nemůžu mít :-( Třeba Petticoat na mě vypadá strašně :-( Porcelain pink je limit limit. Strašně moc bych chtěla, aby jich bylo víc jako je By candlelight, ten miluju. A moc bych chtěla Reehead a po tvém popisu asi ještě víc :-)
    A prosím, pokračuj, moc se těším na tvářenky ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. WOW, tak to je špica, perefektní fotečky a skvělý článek...konečně vidím barvy opravdu reálně a nezkresleně, hned bych si dala říct s Cheeky bronze, So ceylon...Dianko, moc se těším na ty tvářenky, to bude taky něco :-D Myslím, že den strávený u tebe s kosmetikou a budu na vrcholu ;-)
    Dianko, máš nějaké produkty, které používáš denodenně a jsi s tím spokojená na jedničku ?

    OdpovědětVymazat
  8. Luci, když budeš moci, tak si určitě za Diankou zajeď. Mně s tvářenkou poradila úžasně, jsem s ní spokojená čím dál víc. Akorát Vojtíšek byl pěkně protivný, takže jsem nevyzkoušela zdaleka všechno, co jsem chtěla :-( Příště si půjdou někam s tátou prohlížet auta nebo tak něco :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Teda Dianko, tohle je dokonalej příspěvek, mohla bych na ty fotky koukat pořád! A opět jsem si uvědomila jak jsem hloupá, že jsem zazdila ten By Candelight, protože je opravdu nádhernej!

    OdpovědětVymazat
  10. Lilly, thank you so so much!:)

    Reni,moc moc dekuji! Urcite ak doplnim ale podle meho nazoru uplne nejvic strukturove se By canlelight pooba So ceylon... Ale urcite to jeste doplnim ke kazdemu z rozjasnovacu!:)))

    Lucinko, moc dekuji a mam velikanskou radost, ze se Vam to libi!:)) A uz cekam na ten den, kdy prijedes na kosmetickou navstevu!:))

    Jo a k produktum, ktere pouzivam kazdy den a nemuzu je vynachvalit patri, makeup Face and Body, MSF natural Medium, tvarenka Too faced Lust to love ( za kterou moc dekuji Editce), sice mam strasnou spoustu tvarenek ale tato je takova univerzalni!:) No a pak srdecni zalezitosti jsou moje pigmentiky a to Your ladyship, Subtle, Maroon, Dark soul...k stinum jsem si jeste furt nevytvorila zas tak vrely vztah abych je aj doma na sebe davala... obcas jo ale je to opravdu zridka!:)

    Petulko, mam radost ze se ti libi! Jupiii!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Wow! nadherna sbirka, Dianko! Prispevek je super, i fotecky a popis. uz se moc tesim na dalsi prispevky a taky na znovu uvedeni do prodeje nekterych MSF jako By Candlelight atd :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails