11. 4. 2010

Mineralize Blush

Ahojky vsichni, mam moc velkou radost, ze se Vam libil muj predchozi prispevek, takze dneska Vam ukazu dalsi cast me sbirky a to mineralni tvarenky!:))



Moon river, Love rock, Intenso, Grand Duo


Daft pink, Dainty, Merrily, Style demon


Rhapsody in two, Warm soul, Nuance, Sun and Moon

Moon River





Kdyz by nekdo chtel, mene napadnou ale dost trpytkatou tvarenku, tak to je presne ten spravny vyber. Je to oravdu krasna jemna tvarenka v jemnych ruzovych tonech. Take je mozne ji pouzivat treba jako ocni stiny a vypada opravdu krasne jemnounce!:)
Love Rock





Pomerne hodne vyrazna ruzovka!:) Ale treba na leto je uplne perfektni a je vhodna jak na svetly typ pleti tak i na opaleny!:) Na lickach je pomerne dost vyrazna, ale jako u vsech tvarenek se da pripudrovat a pak vypada mnohem prirozeneji!:)


Intenso





Tato a pristi tvarenka je moje srdcova zalezitost, jsou opravdu nadherne ale podle meho mineni neslusi uplne kazdemu. V teto tvarence je spoustu cerveneho pigmentu, takze kdyz nekdo ma cervenejsi tvare prirozene mohl by vypadat tak trochu jako Marfusa!:))

Grand Duo





Toto je moje uplne nejoblibenejsi mineralni tvarenka do svestkova. Kombinace dvou casti tvarenky dela nadhernou barvicu do svestkovo zlatave barvicky a krasne zvyraznuje tvare...

Daft Pink



Toto je absolutne uchvatna ruzova tvarenka, na tvarich vypada prirozene a je hodne dobre namichana ze hazi prijemnymi teplymi tony!!! Zase na leto nebo jaro je uplne perfektni!!!


Dainty





Toto je podle meho mineni uplna klasika v tvarenkach, komukoli ji ukazete hned se do ni zamiluje. Velice prirozena! Na rozdil od jinych mineralnich tvarenek je pomerne netrpytkata, lesk je jenom decentni a ruzovo broskvova barvicka na tvarich pusobi zravym projasnenym dojmem!:)

Merrily




Tak toto je asi nejvyraznejsi tvarenka kterou mam. Pokud byste chteli tvarenku do cerveneho tonu a mate snedsi plet tak urcite je to spravna volba ale bohuzel lidem se svetlou pleti ve vetsine pripadu vubec neslusi!:(
Style demon



Tato tvarenka je take jedna z vyraznejsich, podton je take do cervena ale ma v sobe aj zlatave tony coz zjemnuje barvicku!:)
Rhapsody in two



Jupi a toto je muj posledni ulovek z mineralnich tvarenek!:) Dlouho jsem tomu odolavala ale pak kdyz nam zase prisly alespon po jednom kuse jsem se rozhodla, ze ji musim mit. Je to spis rozjasnovac nezli tvarenka. ale muzu ji prirovnat k jemnejsi verzi MSF By candlelight. Je super nakombinovana z ruzove a zlatave barvicky, coz nadherne vytvaruje licni kosti!:)
Warm Soul



Toto je laska s nadechem do broskvova, jemna prirozena tvarenka asi dost podobna popisem tvarence Dainty jen s nadechem do bezovo zlatave barvicky. Na tvarich vypada skvostne!
Nuance


Tento skvost mam z Vanocniho setu, je to asi jeste trosku vic zjemnena verze Warm soulu a hazi vc zlatavych odlesku! Moc moc krasna!!

Sun and Moon



O teto tvarence jsem snila uz dlouho a nakonec se mi podarilo ji ziskat. Je opravdu unikatni svou ruzovou casti, ktera hazi zvlastni ruzovo kovovy lesk a na tvarich vypada velice zajimave a nestereotypne!:)
Sand se Vam to bude libit a priste budu pokracovat s mineralnimi stiny!:)

4 komentáře:

  1. WOW Dianko, opět skvělý článek, konečně kromě barvy jsem schopná se i víc rozhodnout, která by tak mohla být potrestaná nákupem, každopádně všechny jsou krásné a vidím ten jejich rozdíl, chápu, že jsi tak spokojená..popisově a i barevně mě oslovila Style demon a Grand Duo, ale moc bych chtěla vidět naživo i Merrily.

    Takže super, těším se a moc díky za takové články sluníčko *-*

    OdpovědětVymazat
  2. Opět bomba článek, Dianko! Chtěla bych úplně všechny růžový, ačkoli vím, že mi růžová nesluší :-D Ale třeba se odhodlám k nějaké té švestkové... Jo a kdybys chtěla rozšířit sbírku, doporučuju Improvise, ta je moje nej, taková oranžová, ostatně viděla jsi ji na mmě na srazu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dianko, ty jenom lakas a lakas! Fakt krasne tvarenky, nad par odstinama moc slinatm.

    Mimochodem na mem blogu jsem ti udelila cenu I love your blog, tak mrkni ;) http://lucysstash.blogspot.com/2010/04/i-love-your-blog-award.html

    OdpovědětVymazat
  4. Dainko, splnil se mi sen, děkuju moc !

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails