30. 6. 2012

BB cream Gold caviar a Estee Lauder DayWear Sheer Tint

Ahojky Vsem,dnes Vam chci ukazat me reseni makeupu na leto! Konečně jsem našla pro sebe idealni makeupna leto. Dlouhou dobu jsem zapasila s tim, ze porad jsem si kupovala nove a nove ruzne makeupy a vsechny byli bud moc hutne nebo naopak vubec nic nezakryli. Az konecne asi pred rokem jsem narazila na vsem uz dobre zname BB creamy, mam jich docela dost druhu ale mym nejvetsim favoritem se stal BB cream od znacky BRTC v odstinu Gold caviar. Jako jediny ze vsech BB creamu vypada na pleti super prirozene a uzasne se prizpusobuje barve pleti, ma SPF 50 a krasne hydratuje a kvu tomu, ze mam pomerne dost suchou plet a nemam moc rada pocit uplne zapudrovaneho obliceje je pro me fakt nepostradatelny. Take velkou vyhodou je to, ze nejde do poru takze je nezvyraznuje a to mam na makeupech najradsi. Ale pokud jste ho nekdy zkouseli je docela dost hutny a proto, jako blazen na ruzne kombinace a michani vseh moznych kosmetickych pripravku mezi sebou jsem se rozhodla, ze ho zkusim michat s ESTEE LAUDER DAYWEAR SHEER TINT SPF 15,  je uzasny okurkovy tonovací krem a treba u more ho pouzivam i samostatne, ale kdyz chci perfektni lehky makeup tak tyto dve veci dohromady jsou skvelou kombinaci!:) Predem se omlouvam za kvalitu fotecek.








4 komentáře:

  1. Na můj vkus je ten výsledek moc třpytivý, ale tobě musí slušet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petulinko,tim, ze jsou to oba hydratacni tak se lesknou opravdu dost, ale jako konecny finis vzdy pripudruju MSF Natural Medium. A pak mam matny oblicej a vypada to fakt upravene a hodne prirozene!:)

      Vymazat
  2. Great post!
    We are No + Vello and we would like to recommend you our cream 'Fluido Facial Revitalizante'which is specially suitable for the skin. It hydrates and revitalizes it and contains Vitamins A, E and C which are very important to protect and iluminate the skin. Know more about us here: http://www.nomasvello.es/

    OdpovědětVymazat
  3. I tried BB Cream and I really like the result!
    http://www.asian-makeup.org

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails